Saturday, September 6, 2008

KAMI, sepanjang semingu berPuasa...

Salam ppl....

Update minggu ni, based on KAMI, sepanjang seminggu berpuase..... xder yg speacial, xder yg menarik sgt... biaser2 ajer.....



KAMI SATU :

Dengan siapa ? Saya bersama roomate , HOp...
Dekat mane ye ? Mc D seksyen 14 , PJ
Buat aper ? Sahur pertama kami ....
Saper bayar eh ? Hop la... TQ~! wahuhu
Aper cerita ?





Malam tu...1st time ktorg bersahur sama... Hop baru balik from Perak ,
so dier pun suwo la aku amek dier kat Duta dlm area kol 12++ am,
Perot tgh lapo time tu, aku pun aper lagik....

KA : Hop, jom minum2.. ala2 sahur ar...
Hop : aku On ajer ( seperti biaser la, hop Ok jer klu bab melantak)
KA : emmm... nak pi maner??
Hop : Mc D 14??
KA (dlm ati) : Uish, dier ni... Mc D ker, igtkan mamak2 ajer....
Hop : Aku blnajer ko...
Ka : aper lagik..... JOM!!!!


Mmmmm...aper nak order eh, alang2 org nak blanje ni, mesti order yg mahal..



KAMI DUA :

Dengan siape ? Aku, Hop,, Tenet , Bulu
Siapa lagik ? Satu hari tu, the Twins Join..... Ina & Ilin
Dekat maner ? Masjid Negara , Kuala Lumpur
Buat aper ? Macam biase, smyang trawikh...
Aper cerita ?

Sepanjang seminggu bulan pose ni, KAMI xmiss smyg trawkh,
punyer la jauh, dekat masjid negara,
padahal kat UM tu, belambak surau @ masjid yg buat trawkh gak
tapi, mengader nak smyang jauh2....

Alasan ?

Nak kan kelainan la konon nyer, dan sudah pasti, trawikh buat laju
dan juga cepat abes..
buat 8 rakaat , 9.15pm dah abes.... huhu....


Hop


Bulu


KA


TENET



ONE DAY JOINER (ader kerword ni?) : The Twins .. Ina & Ilin



1st day, Hop semngat buat 20 rakaat, KAMI yg lain, 8 jerk.. then dudok blakang saf,
BERGIGAM.....


KAMI



Aku



Mereka berdua... menngu Hop abes trawikh... konon2 penat...



Itu kerja KAMI.........

ini juga kerja KAMI......



BUKAN KAMI TIGA :

Siapa? Bukan kami...
Dah tu,siapa ? Umar... Tribute to Umar...
Kenapa ? Entah, rase nyer, macam nak wat tribute,
tuk Umar dlm blog ni... huhu
Dekat maner ? MMmm... nak cakap camner eh?
Nak cakap Dewan Kuliah, tapi bukan dewan..
Nak cakap Bilik Seminar, tapi kami ader Kuliah kat tmpt ni, bkn seminar la kan..
nak dijadikan cerita, DK 4th and 5th year dah tak wujud..
Kenapa?
Bangunan yg menempatkan DK 4th year and final year,
akan diubahsuai menjadi bangunan utuk POST-GrAD STUDENTS,
memandangkan tmpt post grad skang sgt2 kecik,
so Fac decide nak buat satu area Post Grad yg grand ,
maka bangunan dewan2 kuliah KAMI, terpakse dikorbankan...
Pembinann dijangka selesai xtau biler..
MAka, KAMI ditmptkan di bilik2 seminar utk Kuliah...
Sedih kan???

Aper cerita Umar ? Bulan puase ni, mcm2 hal Umar nak buat,
sementara tuggu lecturer masuk, mcm2 hal dier ni buat,
kejap ke depan, kejap ke blakang mencari mangsa nak dikaco

Wan (yg duduk sblah aku time tu): Eh, ko tgk aper si Umar tu buat..
KA : MAner?
Wan : tu dier, jalan2 dpn blakang nak kaco org.. ko tngkap gmbar dier skit
KA : Ok...



Berjalan...... mencari mangsa...


Mangsa 1 : Aishah... entah aper dikacau nyer...




Mangsa dua : Nadia pulak...


Mencari lagik......


Kemudian, lecturer pun masuk...

ps : sowi Umar, aku wat tribute tok ko.... huhu,
glamour aper ko pasni.....



KAMI EMPAT :

Siapa ? KAmi-kami la
Antaranya ? Belle, Nadia,Umar, Deeban, Peggy, Kee
Dekat maner ? Poli B
Buat aper ? Sajer borak2 kosong...
Aper cerita :

Sepanjang bulan puase ni, luch break dah xtau nak pegi maner,
nak pi lab prostetik mcm malas,
nak pi makan, puaser plak,
so decide, lepak kat Poli jerk, borak2 ..wat cite bodoh kami.. huhu




KAMI in d house....



KAMI LIMA :

Siapa ? The "CLAIMED" gang
Nama ? Nora, Aku, Marini, Palie
Tempat ? Dewan Kuliah? bilik Seminar ?
Dalam pic ade tiga jer? tula, ader 3 org jerk..
Aper cerita ?

Entah, maner Palie time ni oun dah xigt,
rasenyer dier ponteng... so KAMI tngkap jerk la gambar bertiga..
.



Nora : Jom tngkap gambar kite...
KA : Tapi Palie xder...
Marini : dier Still nak masuk "gang" Kiter ker??
KAMI : hahahaha!





MORAL OF THE STORY : Lepas puase sebulan, pastu RAYA!! YAY!!!


-KA-


7 comments:

alifreyes or said...

tribute tuk lubok...

heee~

dosa beb bulan pose nie

KA said...

bnda btol, bkn tipu..huhu

firdaavincci said...

Hey..hey..post jugak akhirnya..sminggu sekali jer che wawa..desprate la tak dapat nafkah zahir dan batin dari u!

Fashion Jubah mmg very "In" ek skrag? btw fashion ko paling melatups..ala.. ratu cleopatra..bley?

umar is still umar..huhu

Thank..seminggu seklali post..tulisan biar besar supaya memenuhi ruang..aku baca pon tak yah pakai spek mata!

Ahmad Amzar said...

cheh..masjid pn ko nak bergigam..haha

Ib said...

kami 'enam' akan bermula next week yer.sila ambil lumix anda yg dibaiki itu =P

KA said...

to fir nokz : trend jubah mmg tgh in skang ni.... thankz to ib for the jubah.. huhu... mmg ala2 cleopatra.. tq ..tq.. huahuhaua

to amzar : eh. mesti la bergigam.. maner2 pun boleh..dah bakat terpendam dan naluri mmg begitu, nak buat mcm maner.. huhuhu


to ib : KAMI ENAM??? biler la agak nyer eh!! BABY LUMIX telah dibaiki dan telah boleh digunakan... huhu

Anonymous said...

[url=http://magkras.ru/tapki-zakryityie-ovechie-podoshva-voylochnaya/]Шапка ушанка для женщин из овечьего меха и флиса[/url]
[url=http://magkras.ru/elektricheskaya-tochilka-nojey/]Электрическая точилка ножей[/url]
[url=http://magkras.ru/eregator-dlya-uluchsheniya-erektsii/]Зимнее одеяло 220х200 из мериносовой овечьей шерсти классика бязь[/url]
[url=http://magkras.ru/utyajeliteli-ruk-i-nog-po-1-kg/]Корзина Шеф Баскет[/url]
[url=http://magkras.ru/tapki-zakryityie-domashnie-ovechie-s-voylochnoy-podoshvoy/]Тапки закрытые овечие (подошва войлочная)[/url]