Saturday, September 27, 2008

LOVE this pic...



LOVE THIS PIC...........

Dont noe why..... u tell me...






[zira] [gan] [myself] [min jey] [jenny]





ps :thankz qamar for the not-so best shot.. but u did a good job....







MORAL OF THE STORY : U dont really need a VAVAVOM SLR to get best shots ...




-KA-

17 comments:

Ahmad Amzar said...

hehe,define "best shot"

KA said...

ok.. lets define best shot...

best ppl , with best-est pose... huhuhu.....

Anisa Ahmad said...

Dont noe why..... u tell me...

ha..!!

izzit maybe u look like the big boss sbb dok tgh2 tuh..
or..
izzit sbb u look thin..(ni siyes ni..=))

Ahmad Amzar said...

uhuk uhuk..well,bg aku,the best shot is the shot which is very meaningful,or has that special "force" which will make u like it..bole jadi ko tgkp dgn org yg ko suke,bole jadi gbr tu tangkap pada masa yg byk kenangan..so,not necessarily kena ade best pose..:p

Fir Da Vinci said...

aku rasa...sebab kerol perzen boss,bersama sama pekerja pekerjanya (agen insurans yang lain) huhu..

KA said...

hahahha!!! to anisa... I am KURUS... cewah!! (padahal gmok xsedar diri )... aku nak kurus weh!!!!!


to amzar.... wah berfalsafah ek ko ni.. huhu... bak kata anisa, aku suka coz aku nmpk kurus... huuhu


to fir.... fyi fir, gmbar ni purpose ly di ambil for ktorg punyer enterpreneuship presentation... aku dilantik jadik BOSS pun..tuu yg aku dok tgh.. ala2 pekerja jugak ler.. hhu... kuang ajo tak...

Anonymous said...

this is really the best shot!
a best shot is very subjective....need not to define...it comes with our spirit,our heart, our vision n our mission... not everybody can understand..hehehehe...
one team, one goal!
yeah~~~

-Min Jey-

KA said...

agree with you min jey~! no one can define OUR best shot!!! the best shot ever in fac~! huhuhu... make sure, after hols, we GIGAM lagi, n get another best shot.... during raya @ ma hse perhaps? huhuh

wnhazirah said...

best shot..luv this pic too..haha, group yg suke berangan je lebih..anyways, Slamat Hari Raya KA!! enjoy celebrating raya wif ur family..

KA said...

at last!! zira daftar n bg gak komen!! mentang2 gmbar ko cun dlm tu, best shot plak tu, trus bg komen eh.. huhu... btw, SLAMAT RAYA TOO ad MAAF ZAHIR BATIN~!

Ahmad Amzar said...

skali skala berfalsafah,ape salahnye..haha..yela yela..tak perlu define ape itu best shot :p

Fir Da Vinci said...

aritur aku gi kamdar..namapk in vest tur...try lar.. nampak macam stylo (harga pon murah..heee)

(sambil pikir, logik ker aku berjalan di ward yg hangat smbil berbaju berlapis gini) so tak jadik belik..

buat kena gelak dgn nurse nurse jer..huhu

btw..ada effect kurus la baju tur kat ko!

KA said...

eh... aku nyer bukan bli kat KAMDAR eh... bli kat tmpt yg agak mahal la... huhuhu.. tu yg ader effect kurus..

pakai la weh... cool ar... kat poli aku mmg sejuk mcm air batu, so cm ok jerk ala2 bervest ni... huhu.. vest tgh "in" skang ,... so jom la jadik set2 vest.. huhuh

Anonymous said...

u plg ade IT look :)
hE~

KA said...

IT look tu c,mner plak? define plz..huhu

Anonymous said...

Ich denke, dass Sie sich irren. Schreiben Sie mir in PM, wir werden besprechen. cialis ohne rezept kaufen viagra preis [url=http//t7-isis.org]viagra rezeptfrei[/url]

Anonymous said...

Es la condicionalidad http://nuevascarreras.com/cialis/ cialis 20 mg 8 comprimidos Tra di noi dicendo suggeriamo di provare, controllate le google.com [url=http://nuevascarreras.com/ ]cialis precio farmacia [/url]