Wednesday, October 1, 2008

Hop-Hop for Raya...



Hye Ppl..
Today Raya..
Wat a bosan raya this year...
As usual, after smyang raya...
Balik kg kejap...
Ptg dah ader kat umah balik......
Then, bosan dah xtau nak watper....
Btol kata org...
" Biler dah besar, raya dah xraser aper2.... time kecik2 dulu jerk xcited nak raya"...


And here....
Decided to do some what i-call..
" The Charity JUMPss" for Raya this year...


@ HOME






and also @ Nenek's





Bosan kan??
Btw, SLAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN



MORAL OF THE STORY : A miss by an inch is a miss by a mile....

-KA-

10 comments:

Ahmad Amzar said...

cis..kata-kata mereka yang tidak pernah beraya di kelas...muehehe

anyway,selamat hari raya,maaf zahir dan batin..haha

marini said...

eh..d'masiv?since when weh?sape yg intro?haha..slmt hari raya maaf zahir batin!

p/s:i think its time ko tukar pose ko la..bosan la asyik pic lompat je :D

KA said...

to amzar : ala...ko kat sana lain ar.. mmg xder suasana raya..aku ni..suasana dah ader... activy jerk yg membosankan...

btw, slamat raya and maap zahi batin

KA said...

to marini : eh...d'masive skang 2nd fav.. tp kerispatih, tapi bukan aku tetap all time fav.. huhuhu.. ye yela, ko yg itnro kan..tu pon coz dgr kat hot fm dlm kete ko.. huhu

btw, nak jadikkan trademark la lompat2 ni marini.. huhu

btw, slamat raya n maap zahir batin gak..

Ahmad Amzar said...

xde activity,gi la tolong mak kat dapur tu,blaja masak sikit2,kalo dah kawen,xkan nk harap kat isteri je?muahaha

anyway,aku sokong ko..truskan melompat..so dat bile aku tgk org melompat,aku terigt la ko..hahaha

aisyah. said...

eh jgn tuka pose!!! UR JUMP POSE DAH BERUBAH!!!!

cantik dan lawa (;

btw, selamat hari raya, maaf zahir batin.

Fir Da Vinci said...

woit...lompat tinggi giler!!
anti graviti ker?? huhu..

aku belum update lagi versi raye.tunggu!!!

KA said...

to amzar.... ko jgn la xmenyokong lompatan aku amzar... aku sedang nak mengembalikan kegemilangan lomptan aku ni... huhuh... masak tu acara lain...

to aishah : lompatan i dah byk lain dah skang.. nak pelbagaikan variasi dan gaya. baru ada style... cayalah! ( poyo jerk) huhu

to fir : i cuba tuk mentrade mark kan lompatan aku fir... u jgn nak over shadow i... aku kan dah kurus skit.. mesti la lompatan tinggi~!

to ALL : slmat hari raya

Ahmad Amzar said...

hidup kerol!!..hahaha..weh,letak gbr tendangan street fighter tu..haha

KA said...

tendangan strret fighter tu mahal tu... hhuhuhu.. style lomptan yg baru.. hhu