Thursday, July 3, 2008

Starbucks FREE!!

Mini report before launching of season 2 SOON..

Yesterday went to LOW YATT wif meo..(again?!) huhu.... ODW to pavilion, btol2 bawah monorail punyer track depan Lot10, tetiba jumpe sorang mamat ni... mcm knal,tapi saper eh? nak tego ker xnak? last2, mamat tu yang tego aku...

Mamat 1 : Eh, ko katner skang?

KA : Aku kat UM la..lama lagik nak abes.. ko? dtg sorang jerk?

Mamat 1 : Aku kat Uitm la... aku kejer kat sini, part time.. alang2 cuti ni...

bla..bla... rancak berborak(padahal xigt pon saper dier ni)... tetiba..

Mamat 1 : aku kejer starbucks.. ko nak minum free??

KA 9pantang la bnda mahal yg free ni ) : eh, mmg nak la...

Mamat 1 : ok jom...aku kejer kat starbucks depan pavilion tu pon... jom!!

KA : ok meo.. rezki kiter hari ni nak dpt minum starbucks FREE..



KA : Meo ..Drinks that i'll never ORDER ,BUY or DRINK ....

Meo : Naper??

KA : aku xsuker ar..tah aper2..mcm minuman mengarut org puteh... lepak2 starbucks ker.. totally not my style.. huhu

Meo : tu la, aku pun xsuker sgt... dier mcm air yg nak konon2 nak hilangkan haus,tapi dgn bergaya...

KA : hahaha!! meh aku tnagkap gambo ko, bukan snng kiter nak minum air mengarut nie... pastu pic aku lak....


KA : tgk gambar aku?? adoooii.. nmpak jerawat beso!!!!

Balik tu, aku geram ngn jerawat tu, gatal sgt,aku kopek..padan muka aku...


BEFORE Kopek


AFTER kopek....



Puas ati aku..padan muka.... muka aku gak yg terok.... biler dah sampai umah bari tringt saper mamat 1 tu... ALI IMRAN, dak junior PASUM dlu.... btw, thankz for the free drinks...







MORAL OF THE STORY : My friends are my estate..

ps : Season II soon...



-KA-

7 comments:

Fir Da Vinci said...

Wei..geli siut..letak jerawat kat blog..!

aku dok jauh jer dari screen..takut terjangkit pulak..maklum la ko punyer antivirus kan tak update~ Cross Infection plak!

My friends are my estate,..so keling Estate tur semua kawan ko yer..huhu..patut laa..

Ali Imran..tur anak ikan mana ntah..sampai tak ingat..nasib baik la die blanje starbuck free (kalo keje situ boleh la aku bagi org org kampung minum free eikk?)

stabuck nak bukak dalam universiti paling tak tahan..dapat kedai mamak pn lagi bagus..

KA said...

xpayah cross infection kot.. i dah rendam dlm gigasept and cuci ngn rotasept, mesti xjangkit punyer.. huhu...

tu,byk sgt ANAK IKAN,smp luper saper dier.. last2 biler dah kenyang, baru la tringt... tapi berborak mcm best frend forever... huhuh..

starbuck free...kalo nak bli sndri, mmg tak la... minum tah aper2 cmpur krim2 bagai.. xberminat aku... huhu

[az azhari] said...

kejam gile..
dah org blanje starbucks tp sbnanye x igt pon sape org tu..
apentah...

:p

KA said...

last2 dah smpai umah, aku igt gak eh nama dier.. ALI IMRAN.. huhu.. yg penting dpt starbux free!

aisyah. said...

u know wat, I SGT STARBUCKSSSSS~ and coffee bean

KA said...

officially, u're not my clan,aisyah... huhuh

im not a starbux@kopiben guy! im totally and truly MAMAKian! huhu

aisyah said...

i love mamak too~~ aih, seronoksnya jumpa geng mamak!!!